Login

F.A.Q.

Nedenfor kan du se nogle at de mest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit svar, er du altid velkommen til at kontakte os og så finder vi helt sikkert et svar til dig.

Kan man handle uden at oprette en bruger?
Ja - det kan du sagtens. Hvis du ofte handler, kan det være tidsbesparende for dig at oprette en bruger, så systemet gemmer dine oplysninger.

Jeg har lagt en bestilling, men jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?
Vi oplever desværre af og til, at ordrebekræftelserne havner i spam eller uønsket post. Finder du den ikke der, så kontakt os på info@decoristen.dk, så vi kan tjekke op på, om din ordre er gået igennem.

Hvordan kan man betale sit køb?
Hos decoristen.dk kan du betale ved brug af Dankort, VISA, VISA Electron samt Mastercard. Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Hverken decoristen.dk eller andre har mulighed for at aflæse dine data.

Hvornår trækkes betalingen fra min konto?
Beløbet for bestillingen trækkes altid først, når varerne sendes fra decoristen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som du har godkendt under handlen.

Hvor lang er leveringstiden?
Leveringstiden på bestillinger er 1-3 hverdage medmindre, varen er angivet som en bestillingsvare i produktbeskrivelsen.

Kan jeg afhente min ordre i Ringkøbing?
Du har mulighed for at hente din bestilling i Ringkøbing og dermed spare fragten. Dette vælger du blot ved check-out fremfor forsendelse. Vores lager er åbent efter behov, så det nemmeste er, at du kontakter os med et tidspunkt, hvor det passer dig at afhente ordren, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Hvad koster det at få min bestilling sendt?
Du kan få din bestilling leveret til nærmeste posthus for 25,-. Betaler du 50,-. kan du få din bestilling leveret til en valgfri adresse. Al forsendelse sker via Post Danmark. Køber du for over 499,-, sender vi din bestilling fragtfrit. Ved køb af møbler bliver fragten ikke fri over 499,-. Fragten ved køb af møbler fastsættes ud fra vægten på bestillingen og kan derfor variere.

Hvad nu hvis jeg fortryder mit køb?
Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler på decoristen.dk. De 30 dage starter den dag, hvor du modtager dit køb. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis vareren leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen og dermed forringer varens salgsværdi. Hvis du vælger at benytte dig af fortrydelsesretten, beder vi dig sende varen i forsvarlig emballage. Varens originale emballage skal medsendes, da den kan være en del af varens værdi. Kvitteringen for køb bedes ligeledes sendes med. Vi gør opmærksom på, at køber selv betaler fragten ved brug af fortrydelsesretten - vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi naturligvis din betaling, herunder dog ikke eventuelle leveringsomkostninger. Hvis vi ikke vurderer, at kravene er opfyldt, kontakter vi dig.