Login

OM DECORISTEN

Decoristen har eksisteret siden september 2013, hvor Rasmus og Fie stiftede webshoppen ud fra deres store fascination af hjemmet og dets indretning. I februar 2016 skiftede Decoristen hænder, men den gode service, lækre kvalitet og ikke mindst det stilbevidste brand videreføres i samme stil.

Vi, Joakim Jessen Rasmussen og Katrine Thune Hansen, nyder, at vi nu kan udleve vores drøm og store passion for bolig, livsstil og interiør - ikke blot i vores eget hjem, men i alle hjem med personlighed, sans for design og originalitet.

Joakims store interesse for klassisk dansk design, fine og enkle detaljer samt det håndværksmæssige finish i samspil med Katrines interesse for merchandising og det rå nordiske udtryk, er til sammen det, der skaber Decoristens univers og ikke mindst kvalitetsbevidste udtryk og håndplukkede sortiment.

Vi er begge engageret i at følge de nyeste tendenser og holde et vågent øje med de inspirerende upcoming brands. Vi har sans for klassisk tidløst design, hvilket også er afgørende for sammensætningen af det nøje udvalgte sortiment med de varer, som vi finder interessante og kan stå inde for både på kvalitet, udtryk og funktion.

Vi er bosat i hjertet af Ringkøbing, hvor vi bor i et gammelt fredet byhus fra 1781. Med Joakims baggrund som tømrer har vi renoveret huset fra inderst til yderst. Det har været vigtigt for os at bevare det klassiske look kombineret med nytænkning, den bedste kvalitet og et moderne finish. Dette er i det hele taget kendetegnet for vores ambitioner, kundeservice og produkter i Decoristen.

Vi ønsker, at give dig mulighed for at gå på opdagelse og få inspiration i et moderne og spændende univers med designs, boliginteriør og luksuriøs selvforkælelse. Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse ved dit besøg på Decoristen.dk og glæder os meget til at hjælpe og servicere dig.

Vi byder dig hjertelig velkommen til vores univers og ønsker dig rigtig god shopping.


De bedste hilsner

Joakim & Katrine