Log ind

VILKÅR

Nedenfor er vores handelsbetingelser/vilkår angivet. De er gældende for alle dine bestillinger samt onlinekøb. Vi opfodrer dig derfor til at læse vilkårene grundigt igennem, således at du er bekendt med dine rettigheder og forpligtelser, inden du køber varer hos os. Vi beder dig ved hvert køb om at acceptere vilkårene i handelsbetingelserne.

Betaling
Hos decoristen.dk kan du betale ved brug af Dankort, VISA, VISA Electron samt Mastercard. Hvis du betaler med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Hverken decoristen.dk eller andre har mulighed for at aflæse dine data. Beløbet for bestillingen trækkes altid først, når varerne sendes fra decoristen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som du har godkendt under handlen.

Priser
Alle vores priser er inklusiv 25% moms. Priserne er i danske kroner. Priserne på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden du afslutter dit køb.

Forsendelse og fragt
Leveringstiden på bestillinger er 1-3 hverdage medmindre varen er angivet som en bestillingsvare i produktbeskrivelsen. Al forsendelse sker via Post Danmark. Ved køb af møbler bliver fragten ikke fri over 499,-. Fragten ved køb af møbler fastsættes ud fra vægten på bestillingen. Såfremt du ønsker at ændre forsendelsestypen opkræver vi et administrativt gebyr på 25,-.

Prisgaranti
Vi tilstræber at tilbyde vores kunder den bedste pris på alle de varer, som vi forhandler på webshoppen. For at vores tilbud om prisgaranti er gældende, skal følgende krav være opfyldt inden, at du kontakter vores kundeservice.
1) Vi matcher priserne eksklusiv leveringsomkostninger
2) Varen skal være på lager hos den pågældende forretning
3) Dokumentationen for den pris, du har fundet, skal være i form af et link eller lignende
4) Prisgarantien gælder kun varer, som er omfattet af de danske regler for moms, told, garanti samt forbrugerbeskyttelse.
5) Garantien gælder kun såfremt, at varen er reelt tilgængelig. Der skal altså ikke være tale om krav til medlemskab, kun 1. stk. pr. kunde, kø-tilbud eller lignende.
For at kunne købe varen til en lavere pris, skal du sende en mail til info@decoristen.dk med prisdokumentation før, at du afgiver din ordre.

Fortrydelsesret
Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler på decoristen.dk. De 30 dage starter den dag, hvor du modtager dit køb. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis vareren leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. Hvis du vælger at benytte dig af fortrydelsesretten, beder vi dig sende varen i forsvarlig emballage. Varens originale emballage bedes medsendes, da denne kan have en del af varens værdi. Kvitteringen for køb bedes sendes med. Vi gør opmærksom på, at køber selv betaler fragten ved brug af fortrydelsesretten. Vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi naturligvis din betaling, herunder dog ikke eventuelle leveringsomkostninger. Hvis vi ikke vurderer, at kravene er opfyldt, kontakter vi dig.

Reklamationsret
Når du handler på decoristen.dk har du 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, pengene tilbage, ombyttet eller få afslag i prisen. Dette er afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du betale for returfragten.

Det letter ekspeditionstiden, hvis du fremsender en mail til info@decoristen.dk med beskrivelse af fejlen inden, at du fremsender vareren. I flere tilfælde kan ekspeditionen foregå på mail.

Smykker fra Vera Vega
Smykkerne fra Vera Vega er håndlavede af det bløde metal, sølv. Det betyder, at man skal behandle sine smykker delikat. Det er VIGTIGT, at man ved, at overfladebehandlinger som oxidering og guldbelægning slides ved brug. Det slides naturligvis af i takt med, at det bliver brugt. Det er en rigtig god idé at undgå sæbe, parfume, sved samt andre væsker på smykkerne, da det er med til at slide deres overflade. Man bør derfor tage smykkerne af under bad, når man dyrker sport samt vasker hænder. Sølv irrer, når det kommer i kontakt med luften. Det er derfor en rigtig god idé, at opbevare smykkerne i en boks udenfor badeværelset. Skulle sølvet ske at irrer, så kan det nemt pudses væk med en sølvklud. Det skal dog nævnes, at det er lige modsat med oxiderede smykker. De må jo meget gerne bevare deres mørke farve. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på info@decoristen.dk

Billeder og tekst på Decoristen.dk
Billeder og tekst på decoristen.dk er brugt med tilladelse fra producenten. Billeder eller tekst fra decoristen.dk må ikke kopieres, gengives eller lignende uden tilladelse. Rettighederne forbeholdes.

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, farveafvigelser, prisfejl samt udsolgte varer.