Login

Normann Copenhagen, Brick Pude, Creme


DKK 549,- DKK 449,-


For Normann Copenhagen har designer Britt Bonnesen skabt en geometrisk pude med et moderne og elegant udtryk, der leger med former, farver og materialer. Brick er sammensat af tekstilstykker i forskellige strukturer og nuancer, og er en enkel måde at tilføre hjemmet et pift af farve.

Til Brick har Britt Bonnesen ladet sig inspirere af geometri og patchwork. Tekstilstykkerne brugt på pudens forside er klippet i simple firkanter og geometriske figurer, der tilsammen danner et uregelmæssigt grafisk mønster. Stykkerne på forsiden er alle forskellige, mens bagsiden er holdt i ét materiale.

De klare og livlige farver er hentet fra modeverdenen, der er en tilbagevendende inspirationskilde i Britt Bonnesens designs. Hvert stykke stof har sin egen unikke nuance, mens puden er holdt i samme grundtone. Det giver puden en underspillet elegance.

Brug en enkelt pude som blikfang i sofaen eller på sengen, kombinér farver eller skab dit eget bløde og indbydende afslapningshjørne ved at placere flere puder sammen på gulvet.

Farver: Creme
Materiale: Tekstil: Gabriel, mixed
Størrelse: 50 x 60 cm


Andre købte også...