Login

Normann Copenhagen, Pocket Organizer, Small Lysegrå


DKK 149,- DKK 99,-


Den danske designer Simon Legald har med Pocket skabt en alsidig og dekorativ opbevaringsløsning for brandet Normann Copenhagen. Den enkle, buttede silhuet giver Pocket et venligt og imødekommende udtryk, og Pocket er velegnet alle steder i hjemmet, hvor der er behov for ekstra opbevaringsplads. Med inspiration fra en fyldt skjortelomme har Simon Legald designet Pocket, så den buer ud fortil. Den flade åbning i toppen og den afrundede bund fuldender referencen.

Pocket monteres på væggen med et glidebeslag, der gør, at den er nem at løfte af igen og rengøre. Pocket fås i fire forskellige størrelser og har et utal af anvendelsesmuligheder lige fra magasinholder, til opbevaring af blyanter, make-up, køkkenredskaber, planter og meget mere.

Et udvalg af flere farvevarianter giver rig mulighed for at sammensætte Pocket vægopbevaring, så de passer til netop din smag og indretning. Hæng for eksempel en række hvide Pockets på en hvid væg i entreen for et ensartet og roligt udtryk, brug sorte for en sofistikeret kontrast på en lys væg i soveværelset eller stuen eller skab dit eget kreative mønster ved at blande farver og størrelser.

Farve: Lysegrå
Materiale: Polypropylen plastik
Størrelse: 1, Small
Mål: H: 8 x L: 16 x D: 7,3 cmAndre købte også...